Вітання

31.08.2020   Administrator   Категорія: Оголошення

1 вересня - це свято, що живе у пам'яті кожної людини. У когось свято Першого дзвоника асоціюється зі шкільними роками, хтось пам'ятає роки навчання в університеті, а молодому вчителю, напевно, ніколи не забути того хвилювання, коли вперше йшов на свій власний урок. 1 вересня має славу всенародного свята, бо жодного з нас не обійшло воно стороною.  Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги. Особливо, хочемо привітати з цим святом дорогих першокласників. Нехай перші ваші кроки дорогою Знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку.  Знання тільки тоді Знання, коли вони набуті зусиллями думки, а не пам'яттю, і тому бажаємо Вам, шановні школярі, сил, натхнення та наполегливості.  Шановні батьки, щиро вітаємо вас зі святом 1 вересня! Сьогодні ваші діти роблять перші самостійні кроки, та вже зовсім скоро своєю працею вони прославлятимуть родину, віддаючи сили та знання на справу розбудови держави, зміцнення її могутності. 

1 вересня для випускників — це останнє 1 вересня в їхньому житті. Дорогі 11-класники! Пам’ятайте, ваша подальша доля — у ваших руках. Закладіть міцний фундамент для своїх майбутніх перемог. Саме в цьому році ви повинні визначитися з вибором професії, успішно пройти тестові випробування і вступити до ВНЗ. Дерзайте — і у вас усе вийде!

Окремо, велике спасибі вам, шановні вчителі. З нагоди свята прийміть найщиріші побажання та безмежну вдячність за невтомну працю, тепло сердець, терпіння і сумлінність у виконанні такої високої місії, як виховання підростаючого покоління.  Вчитель - це професія від Бога, а всі інші професії - від учителя. Здоров'я вам, шановні педагоги, благополуччя, родинного тепла, старанних і вдячних учнів.  Незабутніх миттєвостей життя, справжніх відкриттів та наукових перемог! Зі святом!