Networking «Основи формування особистого бюджету»

11.04.2019   Administrator   Категорія: Новини

Учні VI, VIІ гімназійних (10, 11) класів Тернопільської класичної гімназії 21 березня 2019 року взяли участь у Networking «Основи формування особистого бюджету» (в рамках Всесвітнього тижня грошей). Організували та провели захід факультет фінансів Тернопільського національного економічного університету к.е.н., доценти кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Дем’янюк А. В., Савчук С. В. та Гупаловська М. Б., за підтримки д.е.н., професора кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Кізими Т. О. та декана факультету фінансів к.е.н., доцента Кізими А. Я.

Метою даного заходу було поглиблення знань молоді щодо витрат коштів в межах отримуваних доходів.

Представлена книжкова виставка, присвячена основам фінансової грамотності, дала змогу ознайомитися усім бажаючим з напрацюваннями викладачів кафедри фінансів ім. С. І. Юрія, а також з працями вітчизняних і зарубіжних фахівців у сфері фінансової грамотності.

За підсумками прослуханого тренінгу на тему: «Мій перший бюджет» учасники розгадували кросворд, де продемонстрували отримані знання. В процесі інтерактивної гри «Початківець. Корзина-бюджет» юнаки та дівчата мали можливість попрактикуватися у складанні особистого бюджету.

Позитивна атмосфера заходу сприяла активності та креативності її учасників!

Більше інформації