Презентація програм педагогічної майстерності та досягнень у Тернополі (eTwinning Plus)

06.02.2020   Administrator   Категорія: eTwinning

Презентація програм педагогічної майстерності та досягнень у Тернополі

                

16 грудня 2019 р.

 

Спікерки: Оксана Турчин – амбасадорка Тернопільської області, Тернопільська гімназія "Гармонія" - відокремлений структурний підрозділ Галицького коледжу ім. В. Чорновола

Тетяна Холоденко – вчителька англійської мови Тернопільської класичної гімназії

 

Наша амбасадорка Тернопільської області Оксана Турчин провела презентацію для вчителів іноземної мови Тернополя. На ній вони дізналися про можливості міжнародних програм обміну, серед яких і наша програма eTwinning Plus! У своїй презентація Оксана наводила багато прикладів платформ, які пропонують івенти різного ґатунку та курси фахової підготовки. 

 

Тетяна Холоденко розповіла про свою практичну діяльність у фаховому розвитку, а саме про участь у конференції “Digital Competences&IT Didactics”, організованій програмою eTwinning. Цей захід міжнародного значення відбувся 11-13 грудня 2019  у Відні, Австрія, та об’єднав активних учителів з понад 25 країн Європи. Саме він надихнув Тетяну на впровадження та застосування інноваційних методик в освітньому процесі. Вона поділилась враженнями від участі у такій масштабній події та своїм яскравим прикладом продемонструвала можливості, які пропонує участь в програмі eTwinning Plus.

 

http://www.etwinning.com.ua/materials/news/440/#ad-image-0