Еко-місто : почнемо з себе

05.04.2019   Administrator   Категорія: Учнівське самоврядування

Земля! Маленька блакитна кулька у безодні Всесвіту! Земля породжує джерельця і стрімкі потоки, трави і дерева. Вона тримає на собі океани, приймає дощі, сніги й тумани. Земля – це дім, у якому ми живемо! Дім, частиною якого ми є! І як ми будемо себе у ньому поводити, залежатиме наше життя.

Сьогодні ми все частіше чуємо слова «екологія», «Забруднення навколишнього середовища», «забруднене довкілля»… Нерозумні дії людей на планеті Земля у найближчий час можуть повернутися великим нещастям, бідами усього людства. 

Учні Тернопільської класичної гімназії беруть активну участь у зборі сміття: картон, офісний папір, газетно-журнальна продукція, зошити, альбоми, листівки, будь яка паперова упаковка тощо; алюмінієві та консервні бляшанки, металеві кришки; скляні пляшки; пластикові пляшки та корки; батарейки. Все вище перечислене сортують та передають в пункти прийому сировини.

Ми долучаємося до реалізації загальноміського проекту «Екологічно сприятливе місто зусиллями громади», та сподіваємося на допомогу інших.

Керівник проекту: Гордійчук Н.Я.

Виконавці: Генкул Л.М., Биць Т.В., Романишин О., учнівське самоврядування.

Відео за  посиланням