ОГОЛОШЕННЯ

16.04.2021   Administrator   Категорія: Оголошення

 

Оголошення

19 квітня о 12:00 відбудеться онлайн-подіяУправління школою під час пандемії: виклики та рішення, в рамках заходу ми проведемо панельні дискусії за участі представників профільних інституцій, шкіл та освітніх організацій.
«Освіта директорів: актуальні питання та перспективи розвитку» (12:30-13:30):Поговоримо про освіту директорів та її розвиток на різних рівнях, які є виклики та які перспективи. А також про тематики та формати навчання, які пропонує сьогодення, зокрема, Інститути післядипломної освіти для директорів шкіл.
«Управління школою в часи пандемії» (14:00-15:00):Підсумуємо річний досвід дистанційної освіти в Україні в розрізі управління школою, а саме зрозуміємо, які виклики були у директорів школи, як вони їх долали, а які з них досі залишаються актуальними, а також яку підтримку освітнім управлінцям зараз надають МОН і відділи освіти.Дивіться трансляцію на Facebook-сторінці Центру інноваційної освіти «Про.Світ».
Подія відбуватиметься у рамках програми «Механізми кооперації в школах у кризовий час», який реалізує ГО “Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки Європейського Союзу.https://www.facebook.com/CenterPro.Svit