- Про заклад
- Новини
- Педагогічний колектив
- Фахові спільноти
- Освітня діяльність
- Співпраця
- Бібліотека
- Соціально-психологічна служба
- Загальноорганізаційні документи
- Нормативні документи
- Дистанційне навчання
- Батькам майбутніх першокласників
- Оголошення
- Цивільний захист та охорона праці
- Булінг
- Організація харчування
- Внутрішня система якості освіти
- Умови доступності для навчання дітей з особливими освітніми потребами
- Шкільний Громадський Бюджет
- Матеріали з питань харчування
- ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ДК 021:2015
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ДК 021:2015
28.02.2024 Administrator Категорія: Матеріали з питань харчування
ДОДАТОК 3 До тендерної документації
ТЕХНІЧНІ ВИМОГИ ДО ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ ДК 021:2015 «Єдиний закупівельний словник»: код - 55510000-8 Послуги їдалень (Послуги з організації харчування учнів пільгових категорій). ІНФОРМАЦІЯ ПРО НЕОБХІДНІ КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ.
Авторизація
Нове на сайті
Протокол щодо прийняття рішення уповноваженою особою 24 квітня 2024р. Додаток.
Звіт та інформація ТКЛ про перелік товарів і послуг за І квартал 2024р
Протокол та результати вибору підручників для 11 класу
Протокол щодо прийняття рішеня уповноваженою особою 8.03.2024
Результати вибору підручників для 7 класів
Загальні новини
Created by IT Service.
© ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ КЛАСИЧНИЙ ЛІЦЕЙ