Фонд «Вільна Україна Брауншвайг» надав допомогу Тернопільській класичній гімназії

26.04.2017   Administrator   Категорія: Schulen: Partner der Zukunft

Для зміцнення матеріальної-технічної бази Тернопільська класична гімназія отримала від фонду «Вільна Україна Брауншвайг» 10 комп’ютерів, які  24.04.2017 р. особисто передав нашому закладу пан Бренд Хенн - заступник директора цього фонду.

Це вже не перший візит п. Бернд Хенна в класичнону гімназію. Під час попередніх зустрічей (квітень, вересень 2016 р.) адміністрація закладу, учні гімназії, вчителі німецької мови мали можливість поспілкуватися з  п. Бернд Хенном,, який провів уроки з країнознавства Німеччини для учнів VІ-х гімназійних (10) класів. Також в квітні 2016 року п. Бернд Хенн передав для кабінету німецької мови теж один комп’ютер.

Адміністрація закладу, педагогічний колектив, учні, їх батьки щиро вдячні фонду «Вільна Україна Брауншвайг» та безпосередньо п. Бернд Хенну за хвилини спілкування та за суттєву допомогу гімназії в питанні зміцнення матеріально-технічної бази. Надані комп’ютери значно покращать якість викладання навчальних предметів. А зустрічі з такими людьми, як п. Бернд Хенн, дають можливість нашим учням глибше пізнати світ.